Bejelentkezés
2024. április 18. csütörtök
Repülésmeteorológia
Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött, amely lehetővé teszi a felhasználónak a repülési dokumentáció összeállításakor, hogy igazolja, a repüléshez szükséges meteorológiai információkat megismerte, beszerezte. A regisztráció feltétele a felhasználási feltételek és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása.

Az oldalon regisztrált felhasználók két módon érhetik el a tartalmakat: részleges, valamint teljes hozzáféréssel. A részleges hozzáféréssel rendelkező felhasználók bármikor teljes jogú felhasználókká válhatnak a Profil menüpontban történő adatmódosítással. A felhasználó az előfizetés lejárta után, amennyiben nem hosszabbítja meg azt, kizárólag az Időjárási tájékoztató, a Megfigyelések és a Táviratok menüben lévő információkat érheti el.

Részleges hozzáférés esetén, a regisztrációt követően csak az alapvető információk (hazai repülőterek METAR, SPECI, TAF táviratai; a GAMET területi előrejelzés és az AIRMET, SIGMET figyelmeztető táviratok; az Időjárási tájékoztató; valamint a Megfigyelési térképek) érhetők el ingyenesen a felhasználó részére.

Teljes hozzáférés esetén, a regisztrációt követően az alapvető távirati információk mellett további repülésmeteorológiai tájékoztatók (LL SIGWX, előrejelzési térképek) elérhetők, előfizetési díjhoz kötötten.