Bejelentkezés
2024. április 18. csütörtök
Repülésmeteorológia
Előfizetés

Az https://aviation.met.hu oldalhoz való teljes hozzáférés - további repülésmeteorológiai tájékoztatók és előrejelzési térképek elérése előfizetési díjhoz kötött. Az előfizetési időszakot a Profil menüpont Előfizetés választása funkciónál kell kiválasztani! A meteorológiai információk a díj jóváírásáról kapott értesítés után válnak megtekinthetővé.
A választott előfizetési időszak lejártának időpontjáról, a belépést követően a Profil oldalon található tájékoztatás.

Választható előfizetési időszakok és kapcsolódó díjak
Időszak:1 év180 nap90 nap30 nap15 nap7 nap
Összeg:
(bruttó, HUF)
32.00023.00015.0007.5005.0002.500

 

Átutalással kapcsolatos információk:

A szolgáltatás díját a HungaroMet Nonprofit Zrt. Magyar Államkincstárnál vezetett 10023002-00005703-01010012 számlaszámú számlájára szükséges befizetni. A regisztráció során minden felhasználó egyedi azonosítót kap (pl.: AVI-12345), melyet az átutalási megbízás Közlemény rovatában fel kell tüntetni. Fontos, hogy a közlemény az AVI- négy karakterrel kezdődjön.
Sikeres banki átutalást és rendszerünkben való feldolgozását követően e-mailben értesítjük a felhasználót az aktiválásról, azaz a honlapunkhoz való teljes hozzáférés biztosításáról. Az előfizetési időszak az aktiválásról szóló értesítést követő első bejelentkezés napján kezdődik.

A banki átutalás Magyar Államkincstár számlájára való megérkezésének, majd a rendszerünkben történő feldolgozásának átfutási ideje nagymértékben függhet az egyes bankok rendszereitől, valamint attól, hogy itthonról vagy külföldről történik az utalás. Tapasztalatunk alapján az átfutási idő legalább két munkanapot vesz igénybe. Tájékoztatjuk, hogy a megadott átfutási idő kizárólag pontosan megadott utalási (és közlemény) adatok esetén lehet érvényes.

Ha a közleményben hibásan volt feltüntetve a karaktersorozat, vagy nem a pontos összeg került utalásra, akkor nem tudjuk biztosítani a teljes jogú hozzáférést az oldalhoz. A hibás banki utalások esetén az átutalt összeget automatikusan visszautaljuk arra a számlaszámra, amelyről az átutalást indították.

Minden előfizetőnk részére számlát állítunk ki a regisztráció alkalmával megadott név és cím alapján. Ha a számlát vállalkozás részére szükséges kiállítani, a regisztrációs űrlapon válassza a "Számla kiállítása más címre" opciót!